Skip to content
035 69 50 252 info@sbspriority.com

Het verhaal van Eelke

Na een periode van uitval begon Eelke in maart 2020, midden in het begin van de eerste corona golf, aan haar re-integratie op het tweede spoor. Hoewel ze door corona had verwacht geen baan te kunnen vinden, kon Eelke per oktober beginnen in een nieuwe baan als data-analist bij een hogeschool. Hieronder haar verhaal.

Eelke: “Na een moeizame integratieperiode ben ik met Step by Step aan de slag gegaan met het tweede spoor en het zoeken van een nieuwe baan. Ik was bang dat er tijdens de Corona periode minder banen beschikbaar zouden zijn en dat ik veel meer concurrentie zou hebben omdat er veel mensen ontslagen zijn. Maar ik ben hard aan het werk gegaan en heb met hulp van Marjo en Edith veel brieven verzonden. Naast veel afwijzingen kreeg ik wel een uitnodiging voor één van mijn eerste brieven! De gesprekken gingen goed en ik kon in september met mijn proefperiode beginnen. Ik was erg nerveus of ik na mijn proefperiode mocht blijven maar uiteindelijk hebben ze mij een contract aangeboden! Het was een moeilijke en onzekere tijd maar ik ben ontzettend blij met waar ik terecht ben gekomen. Ik heb een baan gevonden die aan alle eisen voldeed die ik aan het begin van het proces had opgeschreven. Wie had dat gedacht, ik niet”.       

Back To Top